Ønsker du å finne aktiviteter i nærheten?
Grand Hotel Hønefoss befinner seg midt i Hønefoss sentrum, ca 100 meter fra torget som er byens midtpunkt.
Hønefoss er en koselig småby som er i vekst og utvikling. I byen finner man mer enn hva man kan forvente seg i byer på denne størrelsen.

Innenfor 5 minutters gangavstand så er dette et lite utvalg av steder som er verdt et besøk i Hønefoss.

I nærheten finner du:

Gledeshuset

Dette huset er et moderne gledeshus som fylles med en annen form for glede enn hva hus med samme navn gjorde tilbake i tid. Gledeshuset er en topp moderne scene som tar i mot Norges største navn innenfor humor og musikk, i tillegg er det et komplett restauranthus. Stedet befinner seg rett ved fossens nedløp, og uterestauranten anbefales virkelig sommerstid.

www.gledeshuset.no

Gledeshuset i nærheten

AKA arena, Hønefoss Arena og Schjongshallen

Disse 3 arenaene yrer av liv stort sett hele tiden. Her foregår det toppidrett og breddeidrett innenfor håndball, fotball, basketball, turn, friidrett og ishockey. Grand Hotel har et samarbeide med Ringerike Panthers som er i toppserien. Vi kan virkelig anbefale å ta turen dit om det er ønskelig med litt action. Hjemmekampene foregår i Schjongshallen som er en intim hall som fylles opp med et entusiastisk publikum.

www.ringerikepanthers.no

Ringerike Panthers i nærheten

Gaztro

Lyst på noe å spise og drikke samtidig som du ser sport på skjermen. Gaztro er stedet. Dette er en fullblods sportsbar med mange skjermer og god mat i tillegg.

www.gaztro.no

Gaztro i nærheten

Brasserie Fengselet

Mange mener dette er stedet i Hønefoss som kan trylle frem den beste maten, og kanskje det nærmeste en kan komme en gourmet opplevelse i Hønefoss. De kan kunsten å håndtere gode ferske råvarer, og sette det sammen til gode retter – gjerne sammen med de beste vinene.

www.brasseriefengselet.no

Brasserie Fengselet i nærheten

Hønefoss Kino

Topp moderne kino med de nyeste filmene. 4 saler i forskjellige størrelser.

www.nfkino.no

Hønefoss kino i nærheten

Værket Industribar

Johan Jørgensen er byens gullsmed, han fant ut at gullsmedlokalene skulle brukes til bar. Når han gjør noe så blir det gjort ordentlig! Verket industribar er absolutt verdt et besøk, nyte noe godt å drikke og se på de fine lokalene som virkelig forteller en historie.

www.værket.no

Værket i nærheten

Kirkens Bymisjon

Kirkens bymisjon har laget en veldig populær cafe ved søndre torg i Hønefoss. Det er innredet med gamle møbler i mange forskjellige varianter. På menyen står gode gamle klassikere som påsmurte ferske bakevarer, bløtkake og napoleonskake. Prisene er hyggelige og stedet er alltid veldig godt besøkt.

www.kirkensbymisjon.no

Kirkens bymisjon i nærheten

Kuben Kjøpesenter

Kuben er et moderne kjøpesenter med 65 forskjellige forretninger. Der finner du alt du forventer og finne, og kanskje litt mer.

www.kubensenter.no

Kuben Kjøpesenter i nærheten

Pampas Restaurant

Over grytene på Pampas er det kun en sjef og det er Berndt! Det er en røslig tysker som har drevet restauranten i 18 år. Han kan servere god biff uten mye jåleri og fiksfakseri.

Hønefoss Bowling

Hønefoss Bowling i nærheten

Salt & Pepper

Salt & Pepper. En restaurant med bred appell som byr på de mest populære rettene fra forskjellige verdensdeler.

www.salt-pepper.no